// //// Plaza de la Picota en Jalance Album fotos

Principal : Monumentos Total:6181

Ordenar por:  Título () Fecha () Popularidad ()
Actualmente están ordenadas por: Fecha (Primero las más nuevas)

Foto Nº 16-18 (de 18 fotos escogidas)
« 1 2 3 (4)Casa Comuna de la Reial Séquia de Montcada

Casa Comuna de la Reial Séquia de Montcada Populares
Remitentefotografia turismo viajes   CategoryMonumentos    Última actualización: 7/3/2010 3:32
Hits: 1458  Comentarios: 0    
La casa comuna de la real acequia de Montcada, construida al 1953 i ubicada a la avinguda de les germanies, va ser fundada per el rei Jaume l. L'edifici que es construeix en 1953 te inscrit en el seu torreó "Casa Comuna de la Real Acequia de Montcada" i la data 1.268-1953. La construcció exempta, te jardí en la part delantera. De llenguatge historicista, Mariano Peset Alexandre, ha vullgut imitar l'estil gòtic dels palaus valencians del segle XV, reproduint, de forma cuidad, tots els elements que intervenen en el seu reconeixement. D'aquesta forma, es van incorporant finestres geminades, portes de pedra amb arc de mig punt amb doveles radials, arqueria en la seua part superior, grans aleros de fusta, ect., no podent olvidar la torre, reforçant el cantó i cobrant protagonisme, amb la mateixa consideració que els palaus amb els que se basa. L'interior repeteix la mateixa línia, amb decoració cuidada seguint l'estètica del gòtic valencià.

Mercat Vell de Montcada

Mercat Vell de Montcada Populares
Remitentefotografia turismo viajes   CategoryMonumentos    Última actualización: 7/3/2010 3:43
Hits: 1300  Comentarios: 0    
El Mercat vell es va construir al 1908 a la plaça mestre palau.Agotat el seu ús i creient convenient la seua conservació va ser restaurat, segons el projecte redactat en 1982 però l'arquitecte Vicent Albert, mantenint els seus element fundamentals que permiteixen assegurar la gran sombra en l'espai central de la plaça. L'entramat, protegit per planxes ondulades de cinc, te una estructura de cerxes metàl•liques i pilars de fundició. El joc de cobertes s'origina per la seua planta en forma de creu reforçada per els voladissos del braç major. De senzilles línies, careis de gran ornamentació al us de l'època de la seua construcció, el modernisme, a excepció de la que s'aprecien en capitells, en el zunxo perimetral en gelosia o en les lames que tamisen l'entrada de llum en la part superior vertical.

Plaza de la Picota en Jalance

Plaza de la Picota en JalancePopulares
Remitentefotografia turismo viajes   CategoryMonumentos    Última actualización: 24/3/2012 7:44
Hits: 832  Comentarios: 0    
Se encuentra en la parte de atrás de la Iglesia, aquí tenemos un mirador donde podemos ver las huertas jalancinas, está localizada en el casco antiguo del municipio.

Foto Nº 16-18 (de 18 fotos escogidas)
« 1 2 3 (4)buscador google
Búsqueda personalizada
Destinos Comunidad Valenciana
Menú
Usuario
Nombre:

Contraseña:

Recordar¿Recuperar la contraseña?

Regístrese
Buscar
Codigos Postales Nucleos Poblacion