// //// Re: nuestra lengua No, La nostra LLengua. [LENGUA]


Usuarios revisando este tema :   1 Invitados:


tabaleters@terra.es
Re: nuestra lengua No, La nostra LLengua.
#4
tabaleters@terra.es

La meva llengua també es el valencià, i el parle a casa, a la feina i al carrer. També sé que a Catalunya li s'anomena Català i a Andorra i a les Balears i no passa res de res, la gent que ho estudia ho sap perfectament, no existeix la filología valenciana, sols la catalana, una sola llengua, es diga com es vulga dir. Sols aquells que no la parlen o la parlen en la intimitat son es que es mostren mes intol·lerants i son els que de sempre han intentat esborrar-la de la terra. No estàn agraits dels seus avantpassats. La llengua sempre ha segut per a entendremos i no per a separar-nos. De vegades vaig cap a Andorra, i fins que arrive vaig parlant amb valencià i allà on estic m'entenen perfectament, per alguna cosa serà.
El proper dia 1 d'Octubre a Gandia, es farà la festa del Correllengua per reivindicar un poc l'unitat de la llengua, pues bé, un grup anomenat GIVAL (escissió del PP, com no, a Gandia), ha convocat una manifestació en contra, i per cert son gent que sempre han armat gresca a Gandia, i per defendre molt poc la nostra llengua, sempre posen el castellà per davant. Molt de valencianos tenim a la nostra terra.
Quina pena. !!

Enviado el: 26/9/2005 16:50
Email PDF Bookmark Print Blog Reporte


valencià
Re: nuestra lengua No, La nostra LLengua.
#3
valencià
Hi ha massa informació i llibres de prestigiosos escriptors valencians, que ens diuen amb amplíssima documentació, qui hem segut i que som. Qui vol saber ho sap.
El que passa, és que per culpa d'alguns valencians, i per culpa d'alguns "valencianos" que no volen obrir els ulls, per culpa d'alguns botiflers que es troben a gust des de que perguerem els furs, per culpa d'alguns, castellatnitzats, per culpa de prou castellans, i com no, per culpa d'alguns extremats acatalanats, la polèmica la tenim servida.

El que hi ha que fer abans que res, és estimar la nostra llengua, el valencià, i guiar-nos amb les aprovades normes de Castelló.

Reconeixer que Valencià, Català i Balear. és el mateix idioma amb les seues peculiaritats propies de cada zona.


Si parlant hi ha voltes no ens comprenem, si ho fem bé, escrivint segur que si.

Aquest el nostre idioma, ací al País valencia l'anomenen < VALENCIÀ> i a Catalunya i Balears < CATALÀ>, per a mi són sinonims, i tant l'un com l'altre estan ben dits.

Fins l'altra. Ferran de Pego.

Enviado el: 21/6/2005 14:35
Email PDF Bookmark Print Blog Reporte


valencià
Re: nuestra lengua
#2
valencià
Està be, està be, peró, i tu per que escrius en castellà? no es el valencià la teva llengua? no es el poble el que la man`té viva?, si, si, ja ho veig.

Enviado el: 11/5/2005 16:48
Email PDF Bookmark Print Blog Reporte


valencià
nuestra lengua- La nostra LLengua
#1
valencià
A ver si alguna institución enriquece la web con temas de los origenes de la lengua, su evolución, el porque de ella.... no debemos limitarnos a una sola opinión ¿es que los eruditos valencianos estan tan ocupados que no informan al pueblo llano? pues es el pueblo el que la mantiene viva!

Enviado el: 8/6/2004 14:38

Editado por valencia enviado el 22/6/2005 10:44:34
Razón:
Email PDF Bookmark Print Blog ReportePuede ver mensajes.
No puede enviar mensajes.
No puede responder mensajes.
Puede editar mensajes.
Puede eliminar mensajes.
Puede crear encuestas.
Puede votar.
Puede adjuntar archivos.
No puede hacer un envío sin aprobación.
Puede Tipo de tema de uso.
Puede Sintaxis de HTML de uso.
Puede Uso de Firma.

buscador google
Búsqueda personalizada
Destinos Comunidad Valenciana
Menú
Usuario
Nombre:

Contraseña:

Recordar¿Recuperar la contraseña?

Regístrese
Buscar
Codigos Postales Nucleos Poblacion